Herfstvakantie in Het Ketelhuis

Een gelukskat, een vleermuis, een bekend hertje en een wilde robot.

Voor de allerleukste kinderfilms ga je deze herfstvakantie natuurlijk naar Het Ketelhuis!

Zo kun je naar de hilarische film: Buzzy de Gelukskat! Nadat zijn negende (en laatste) leven afgerond is, smeekt Buzzy aan de poorten van de (katten)hemel om terug te mogen keren naar de aarde. Zijn wens wordt ingewilligd, maar niet wetend dat deze levens hem voorgoed zullen veranderen.

Ook kun je een verse fladderaar komen bekijken die deze week in première gegaan, namelijk Victor Vleermuis. Victor worstelt met een probleem waar velen last van hebben: hij is bang in het donker. En daarbij zingt hij ook nog eens graag, allemaal dingen die niet handig zijn voor een vleermuis.

Zeer noemenswaardig is tevens De Wilde Robot. Een nieuwe bewerking van het populaire kinderboek The Wild Robot waarin een robot ROZZUM unit 7134, oftewel “Roz”, na een schipbreuk op een onbewoond eiland strandt en zich moet zien te redden in de wildernis.

De hele familie kan op avontuur met de adaptatie van het werelberoemde verhaal Bambi. En heb je Dikkie Dik nog niet gezien? Deze draait ook nog steeds in Het Ketelhuis. Voor iedereen die echt voor het eerst komt? Haal dan bij de kassa je ‘bioscoop diploma’ op! Eentje die mooi kunt inlijsten!

 


Delen

Meer

Humans of Film Festival 2024 kaartverkoop begonnen

Kaartverkoop PAFF 2024 van start

Ketelhuis Podcast #100

Ketelhuis Podcast #99